Spa de luxe a l'Hotel Spa Acevi Val d'Aran. Baqueira Beret

L'Hotel Spa Acevi Val d'Aran t'ofereix un espai únic a la Vall. Un spa - Spa on poder relaxar-se i gaudir dels beneficis de l'aigua. Experimenta el benestar en unes espectaculars instal·lacions i evadeix cos i ment de l'estrès i preocupacions quotidianes.

 • Hotel Balneario Acevi Val d'Aran
 • Hotel Balneario Acevi Val d'Aran
 • Hotel Balneario Acevi Val d'Aran
 • Hotel Balneario Acevi Val d'Aran
 • Hotel Balneario Acevi Val d'Aran
 • Hotel Balneario Acevi Val d'Aran
 • Hotel Balneario Acevi Val d'Aran
 • Hotel Balneario Acevi Val d'Aran

 • Flotarium

  Flotarium en el mejor Spa de Baqueira Beret Vielha. Nuku Spa

  A la nostra sala flotarium podràs trobar nou concepte de salut, benestar i bellesa. Es tracta d'una piscina d'uns 40cm de profunditat que conté aigua salada en una gran concentració creant d'aquesta forma una densitat similar a la del Mar Mort. En submergir-te en ella flotes sense esforç i perds la noció del pes del cos.

  Està dissenyat per aïllar el cos i la ment dels estímuls sensorials que constantment bombardegen: la gravetat es treu la llum. L'absència d'aquests estímuls externs elimina el 90% dels senyals enviades al sistema nerviós cerebral, generant immediatament un estat de relaxació física, nerviós i mental profund.

 • Sauna

  Sauna en el mejor Spa de Baqueira Beret Vielha. Nuku Spa

  El bany de sauna, que va néixer a l'àrea nord d'Europa fa ja molts anys, s'ha convertit en un ritual molt eficaç no només per relaxar-se, sinó també per millorar molts aspectes de la nostra salut: distensió nerviosa, estimulació de la circulació sanguínia, oxigenació, neteja de les toxines de la pell ...

 • Cabina de gel

  Cabina de gel en el mejor Spa de Baqueira Beret Vielha. Nuku Spa

  La paret de gel d'aquesta cabina produeix un ambient fred. La idea és utilitzar-la, després d'un sauna o bany turc per la seva acció de contrast. Aquest mur de gel disposa d'un sistema especial d'il · luminació que genera un clima específic de color o canvi del mateix: efecte conegut com 'cromoteràpia'.

 • Bany de vapor

  Bany de vapor en el mejor Spa de Baqueira Beret Vielha. Nuku Spa

  Els banys de vapor han estat utilitzats al llarg de la història no només com una via per relaxar-se, sinó també com una teràpia per millorar moltes malalties i estimular l'organisme. Avui, els avenços tecnològics han permès introduir millores que han potenciat molts d'aquells beneficis i sumat a altres nous.

 • Dutxa cub

  Dutxa cub en el mejor Spa de Baqueira Beret Vielha. Nuku Spa

  L'objectiu d'aquest tipus de dutxa està en la recerca del contrast tèrmic instantani després de sortir de la sauna, bany de vapor o un altre element amb condició tèrmica elevada ...

 • Dutxa seqüencial

  Dutxa seqüencial en el mejor Spa de Baqueira Beret Vielha. Nuku Spa

  La dutxa Seqüencial Bitèrmica consisteix en una combinació de suau pluja d'aigua produïda per un ruixador central i diversos ruixadors amb efecte massatge distribuïts per les parets. D'aquesta manera s'aconsegueix un suau massatge combinat amb canvis tèrmics sobre el nostre cos obtenint una gran relaxació.

  Les àrees musculars bàsiques d'actuació amb múltiples combinacions són: Massatge bessons, Massatge femorals, Massatge glutis, Massatge dorsal, Massatge cervical. Els resultats a nivell de relaxació, distensió nerviosa i muscular són espectaculars si s'utilitza amb certa assiduïtat.

 • Dutxa nebulitzant

  Dutxa nebulitzant en el mejor Spa de Baqueira Beret Vielha. Nuku Spa

  La Dutxa Nebulitzant Bitèrmica consisteix en una suau polvorització d'infinitat de petites gotes d'aigua calenta formant un ampli ventall que envolta el nostre cos obtenint una agradable sensació. Alternant amb canvis de forma automàtica d'aigua freda s'aconsegueix un suau canvi tèrmic sobre el nostre cos obtenint una gran relaxació.

 • Piscina climatitzada

  Piscina climatitzada en el mejor Spa de Baqueira Beret Vielha. Nuku Spa

  El nostre spa disposa d'una piscina d'aigua climatitzada que et permet relaxar i fins i tot gaudir d'un banc d'hidromassatge.

 • Piscina jacuzzi inox amb gandules

  Piscina jacuzzi inox amb gandules en el mejor Spa de Baqueira Beret Vielha. Nuku Spa

  El nostre jacuzzi dissenyat en acer inoxidable permet gaudir d'una sessió d'hidromassatge ja sigui en el seu banc perimetral com en les hamaques submergides. Relaxa els teus músculs i disdfruta d'un plaer per als teus sentits.

 • Pileta d'aigua freda

  Pileta d'aigua freda en el mejor Spa de Baqueira Beret Vielha. Nuku Spa

  Aquesta pileta et permet submergir fins a la cintura i notar un contrast tèrmic que produeix una vasoconstricció i un realç de la circulació. Proporciona distensió nerviosa, relaxació muscular i estimulació del sistema circulatori.

 • Sala de relaxació amb gandules infrarojos i aromateràpia

  Sala de relaxació amb gandules infrarojos i aromateràpia en el mejor Spa de Baqueira Beret Vielha. Nuku Spa

  Aquesta sala disposa de gandules ergonómiques dotades amb un sistema d'infrarojos que produeixen un gran efecte en el cos, millorant el sistema immunològic, promou la producció de glòbuls blancs, augmenta la circulació sanguínia i genera una relaxació muscular que combat les contractures pel seu propi efecte tèrmic.

  Aquesta sala disposa d'un sistema d'aromateràpia i una llum tènue que produeix un ambient Muya agradable i relaxant

 • Pediluvi

  Pediluvi en el mejor Spa de Baqueira Beret Vielha. Nuku Spa

  Aquest tractament s'ha convertit en un dels punts indispensables de qualsevol circuit termal. I és que si el que vol és reactivar la circulació de les cames, aquest mètode pot convertir-se en un dels seus grans aliats. Es tracta d'un passadís que té un sistema de dolls d'aigua laterals bitèrmics (s'alterna l'aigua freda i l'aigua calenta, a més de diferents pressions) i còdols a terra que activa la circulació. Amb un pas tan senzill com passejar sobre aquestes petites pedretes mentre rebem l'efecte de l'aigua a les cames i els peus, aconseguirem prevenir, millorar i alleujar trastorns circulatoris. A més, s'activa la circulació a les plantes dels peus, alhora que estimulem els punts d'energia que controlen la resta del cos i eliminem la sensació de pesadesa.

 • Sales de massatges

  Sales de massatges en el mejor Spa de Baqueira Beret Vielha. Nuku Spa

  Gaudeix de tot tipus de massatges i tractaments a les nostres sales. Disposem d'una sala individual i una altra per a una massatge de parelles.

Tarifes

Entrada Zona d'Aigües
Admissió General44,00 €
Majors de 65 anys35,00 €
Clients Allotjats a l'Hotel30,00 €
Abonament 10 accessos300,00 €
Accés Privat (només matins)450,00 €
Abonament Anual1.490,00 €
Flotarium
50 min 1 persona45,00 €
50 min 2 persones80,00 €
 
20 min 1 persona30,00 €
20 min 2 persones45,00 €
Descompte especialAl contractar un massatge
Condiciones Generales
Edat mínima 15 anys
És obligatori l'ús del casquet
Embarassades consultar
Horari general de dilluns a diumenge de 16: 00h a 21: 00h
Horari privat (només matins) requereix reserva prèvia.

Comentaris dels nostres clients